Χειροποίητες Σοκολάτες

ΙΠΠΟΦΑΕΣ

70% μαύρη βιολογική χειροποίητη vegan σοκολάτα με ιπποφαές

Το ιπποφαές είναι φυτό που ευδοκιμεί στη χώρα μας από την εποχή της αρχαιότητας και σύμφωνα με επιστήμονες έχει πολλές δεκάδες πολύτιμων ουσιών, αρκετές από τις οποίες σε υψηλή ποσότητα. Μεταξύ άλλων, διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες, σε βιταμίνες Α, C και Ε, ενώ είναι και πηγή όλων των βιταμινών του συμπλέγματος Β. Χάρη στα πλούσια θρεπτικά συστατικά του, προσφέρει μεταξύ άλλων ενέργεια, βοηθάει στην επούλωση των πληγών, συμβάλλει στη ρύθμιση του μεταβολισμού και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Συστατικά: κακαόμαζα*, ζάχαρη ζαχαροκάλαμου*, βούτυρο κακάο*, γαλακτοματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας*, ιπποφαές* ολικά στερεά κακάο 70%

Συσκευασία: 35g

*βιολογικό προϊόν

ΑΡΩΝΙΑ

70% μαύρη βιολογική χειροποίητη vegan σοκολάτα με αρώνια

Η αρώνια εκτιμάται πως έχει θετική επιρροή στο στομάχι, προστατεύοντάς το από τα προβλήματα του πεπτικού συστήματος. Μεταξύ άλλων, έχει πλούσια αντιοξειδωτική δράση, αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, είναι πλούσια σε περιεκτικότητα σε βιταμίνη C καθώς και σε πολλές άλλες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, ενισχύοντας τους συνδετικούς ιστούς, μειώνοντας τα επίπεδα των ορμονών του στρες, ενώ συνίσταται για κατανάλωση από εγκύους, παιδιά, διαβητικούς, αθλητές και ασθενείς.

Συστατικά: κακαόμαζα*, ζάχαρη ζαχαροκάλαμου*, βούτυρο κακάο*, γαλακτοματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας*, αρώνια*, ολικά στερεά κακάο 70%

Συσκευασία: 35g

*βιολογικό προϊόν

PANCA CHILI

70% μαύρη χειροποίητη σοκολάτα με panca chili

Αυτός ο εκρηκτικός συνδιασμός μαύρης σοκολάτας και Περουβιανού panca chili μάς έρχεται από την εποχή των Μάγιας και των Αζτέκων. Ο καρπός του κακάο, που σύμφωνα με τους Αζτέκους ήταν δώρο του θεού της σοφίας, ενωνόταν μαζί με το chili και ο συνδιασμός τους θεωρούνταν ότι είχε αφροδισιακές δυναμωτκές ιδιότητες. Το αποξηραμένο Περουβιανό panca chili με την καυτερή, ημίγλυκη και καπνιστή γεύση του, ταιριάζει απόλυτα με τη μαύρη σοκολάτα κάνοντας την ένωσή τους μια μαγική ξαφνιαστική εμπειρία!

Συστατικά: κακαόμαζα, βούτυρο κακάο, ζάχαρη, λεκιθίνη σόγιας, panca chili

Συσκευασία: 30g

ΜΑΛΤΙΤΟΛΗ

70% μαύρη χειροποίητη σοκολάτα με μαλτιτόλη
Κατάλληλη και για διαβητικούς

Η μαλτιτόλη είναι αλκοόλη σακχάρου που χρησιμοποιείται ως υποκατάστατο της ζάχαρης και είναι αποτέλεσμα υδρογόνωσης της μαλτόζης που λαμβάνεται από το άμυλο. Έχει 75- 90% της γλυκύτητας της επιτραπέζιας ζάχαρης και λιγότερες θερμίδες. Η υψηλή γλυκύτητά της επιτρέπει να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς να αναμιγνύεται με άλλα γλυκαντικά. Δεν προωθεί την τερηδόνα των δοντιών και απορροφάται πιο αργά από τη σακχαρόζη, το οποίο την καθιστά κατάλληλη για κατανάλωση και από άτομα με διαβήτη.

Συστατικά: κακαόμαζα, βούτυρο κακάο, μαλτιτόλη, λεκιθίνη σόγιας

Συσκευασία: 30g

Κουντουριώτου 166 Πειραιάς, Τ: +30 6937 234920, Ε: info@thebeanandtheberry.com     

Κουντουριώτου 166 Πειραιάς, Τ: +30 6937 234920, Ε: info@thebeanandtheberry.com     

Copyright © 2017 thebeanandtheberry.com. All rights reserved. Created by _Pinged